المقادير
كيلو جندوفلى ( بيكون احجام يعنى زى ما تحبى )انا استخدمت حجم متوسط شويه و رخيص
جدا و الله 10 ج الكيلو
حبة طماطم كبيرة مقطعة مكعبات
بصلة كبيرة مقطعة قطع متوسطة
ملح فلفل شطة فلفل اخضر مقطع و يا سلام لو يكون حراق
عصير نص ليمونة
عدد 2 فص توم كبير
كوب ماء
ربع كوب زيت او يزيد قليلا
جدا و الله 10 ج الكيلو
حبة طماطم كبيرة مقطعة مكعبات
بصلة كبيرة مقطعة قطع متوسطة
ملح فلفل شطة فلفل اخضر مقطع و يا سلام لو يكون حراق
عصير نص ليمونة
عدد 2 فص توم كبير
كوب ماء
ربع كوب زيت او يزيد قليلا
الطريقة
هتغسلى الجندوفلى كويس جدا عشان الرملة اللى فيه *
هتحطيه فى صنية و تحطى عليه كل المقادير بتعتنا اللى فاتت
و متقلبيش تانى عشان قلب الجندوفلى ما يطلعش و تحطيه على النار و تقلبى عشان المكونات تمتزج ببعضه
( و خلى بالك هو هيفتح لوحدة فى السوه و اللى تلاقيها لسه مقفولة بعد السواه متفتحيهاش عشان بتكون مش سليمة
و دا مش بيبان الا بعد السوا يعنى تتخلصى منها ) و بعد ما يشرب ميته هيكون بالشكل ده و دوقى احلى جندوفلى و افتكرينى
و مع الف سلامة و ما تنسوش التقييم
و دا مش بيبان الا بعد السوا يعنى تتخلصى منها ) و بعد ما يشرب ميته هيكون بالشكل ده و دوقى احلى جندوفلى و افتكرينى
و مع الف سلامة و ما تنسوش التقييم
0 التعليقات:
إرسال تعليق