سمك بورى مفتوح من عند الضهر
وتكون السمك حوالى نص كيلو علشان تطلع حلوة فى السوا
وتكون السمك حوالى نص كيلو علشان تطلع حلوة فى السوا
نغسل السمك كويس جدااااااااااااااااا
ونتبله بتتبيلة السمك كل واحدة ليها تتبيلة
انا بحط
توم وكمون وملح ولمون ومعلقة صغيرة كارى
ونتبله بتتبيلة السمك كل واحدة ليها تتبيلة
انا بحط
توم وكمون وملح ولمون ومعلقة صغيرة كارى
نيجى لحشوة السمك
طماطم مكعبات +بصل مكعبات
كرفس +بقدونس + كسبرة +شبت
ملح +فلفل+ كمون+ لمووووون+ بهارات سمك
معلقة كبيرة صلصة طماطم +خل +فلفل حامى
طماطم مكعبات +بصل مكعبات
كرفس +بقدونس + كسبرة +شبت
ملح +فلفل+ كمون+ لمووووون+ بهارات سمك
معلقة كبيرة صلصة طماطم +خل +فلفل حامى
هنخلط كل المكونات دى على بعض
نجيب الصاج بتناع الفرن بتاعنا
ونحط عليه ورق فويل وندهن الفويل شوية زيت
ونحط عليه ورق فويل وندهن الفويل شوية زيت
وبعدين نرص عليه السمك بعد ما نتبله بالتتبيلة بتاعت السمك
وبعدين ندخله الفرن حوالى ربع ساعة
وبعدين نطلعه ونحط الحشوة بتاعتنا عليه
بالشكل ده
وبعدين نطلعه ونحط الحشوة بتاعتنا عليه
بالشكل ده
وبعدين ندخلى الفرن لحد ما شوفى السمك استوى
وبعدين اوعى تسبيه كتير علشان ما ينشفش
سبيه تقريبااااااااااااا
ربع ساعة كمان
وبعد كده ولعى عليه الشواية علشان يحمر من فوق
وبعدين اوعى تسبيه كتير علشان ما ينشفش
سبيه تقريبااااااااااااا
ربع ساعة كمان
وبعد كده ولعى عليه الشواية علشان يحمر من فوق
وهيكون بالشكل ده
وانا قدمت معاه
جمبرى مقلى ورز بالبصل
وسلطة خضرا وسلطة طحينة
وبالف هنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جمبرى مقلى ورز بالبصل
وسلطة خضرا وسلطة طحينة
وبالف هنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
0 التعليقات:
إرسال تعليق