المقادير
2 باكيت آيس كريم دريم فراولة - 2 باكيت آيس كريم دريم شيكولاته - طبقة كيك رفيعة
طريقة التحضير
تحضري الايس كريم زي ما هو مكتوب على العلبة
تجيبي صينية اللي قعدتها بتتفتح علشان تسهل عليكي اخراج التورتة منها
تحطي طبقة كيك رفيعة (كيك جاهز)
وبعدين أول طبقة آيس كريم و تحطيها في الفريزر ساعتين تجمد
بعد الساعتين تحطي كريز على الطبقة الاولى و فوقيها طبقة الايس كريم التانية و على الوش باقي الكريز أو مكسرات او اي حاجه تحبيها
و ترجعيها الفريزر لمدة 4 ساعات او اكتر .. قبل التقديم
0 التعليقات:
إرسال تعليق