المقادير:
خيار
بصل ابيض
فجل احمر
جرجير
جزر
سمسم
2صدور دجاج نقعها في ( 3م صويا صوص معتدله الحلاوه + نص م سومطرا + نص ليمونه +ملح وفلفل اسود + بودره الثوم + 3 م زيت زيتون + 1م دبس الرمان ) مده النقع ثلاث ساعات كافيه لكن يفضل ليله كامله
الطريقه
*نحمر الصدور في مقلى
*نضيف عليها باقي الصوص ونتركه ينطبخ جيدا
*نضيف علبه ربع كاس ماء ونتركه دقيقه ونطفي عليه
*نشيل الدجاج ع جنب ونقطعه شرائح
*والصوص المتبقي في المقلى نضيف عليه زيت زيتون وقليل ليمون
*نقطع السلطه ونضعها في طبق التقديم مع الدجاج ونوزع الصوص ونرش السمسم
وصحتين وعافيه
0 التعليقات:
إرسال تعليق